Over ons

De beste kappers stoppen nooit met leren

De Hoofdzaak Enkhuizen bestaat uit een team van ervaren haarstylisten met passie en plezier voor het vak. Ze worden regelmatig getraind om de laatste trends te kunnen toepassen en hebben interesse voor de mens onder het haar. 

Iedere kapper van de Hoofdzaak Enkhuizen heeft haar eigen achtergrond en specialisme. Uiteraard hebben zij jarenlange ervaring in alle verschillende haartypes en modellen. Het zijn echte mensenmensen en ze doen graag dat stapje extra om iedereen blij en tevreden de deur uit te laten gaan. 

Om onze kwaliteit hoog te houden worden onze haarstylisten regelmatig op de hoogte gebracht van de laatste trends, producten en technieken. Onze producten zijn dierproefvrij en we zijn getraind om de producten optimaal te gebruiken en te adviseren.

Openingstijden

Geweldig haar krijg je niet plotseling, het gebeurt op afspraak

Dinsdag 09.00 - 21.00 uur
Woensdag 09:00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 08.30 - 14.00 uur

Voor speciale gelegenheden werken wij ook buiten de openingstijden en/of aan huis. Zo verschijn je zelfverzekerd en goed gekapt op een bruiloft, feestje of andere belangrijke gebeurtenis.

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij dé kapper van Enkhuizen kan telefonisch of per e-mail. Het kan zijn dat je de voicemail krijgt, dan zijn we onze klanten in de watten aan het leggen. Spreek gerust je naam en telefoonnummer in dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

0228-748748

Noorder Havendijk 23
1601 JL Enkhuizen

De salon

Een virtueel kijkje in onze salon

Prijslijst

Een overzicht van onze tarieven